Unieke Tuinplannen, van A tot Z ontworpen door Groendesign Roskams

0475 68 32 95

Tuinontwerp & Tuinplan

Een mooi aangelegde en slim gecreëerde tuin is essentieel voor comfortabel wonen en productief werken. Jammer genoeg wordt een mooi tuinplan nog al te vaak beschouwd als een achterafje, dat – als er nog wat budget is – wel eens een keertje aangepakt zal worden.

Een creatief tuinontwerp levert echter een sterke meerwaarde voor uw gebouw – én voor de mensen die er wonen en werken. Groendesign Roskams werkt gepersonaliseerde tuinplannen uit, op maat van uw woning en staat indien gewenst ook in voor uw volledige tuinaanleg.

Wij integreren dan bij voorkeur het tuinontwerp in de rest van uw bouwplannen. Zodat uw buitenruimte mooi afgestemd kan worden op de architectuur van uw woning.

Maak een afspraak Bekijk onze realisaties

Harmonie tussen wensen en omgeving

Bij het maken van een tuinontwerp, houden we rekening met verschillende factoren:

  • de ligging en context

  • de ruimte-indeling

  • de beleving die u zoekt

  • het onderhoud dat u verkiest

  • de natuurweergave

Uw wensen zijn hierbij het startpunt. We komen tot een werkbare harmonie tussen deze thema’s en uw uitgesproken voorkeuren.

Het verloop

Dat doen we aan de hand van een vragenlijst. Na een eerste gesprek en een analyse van de huidige toestand, maken we een ruwe schets van het plan van uw tuin. 

Die bespreken en verfijnen we samen. Daarna kan overgegaan worden tot de ontwikkeling van het definitieve plan van de tuin. Een uiterst correcte prijsofferte wordt u uiteraard ook bezorgd.


Wilt u meer weten of een kennismakingsgesprek aanvragen?

 Neem contact voor een vrijblijvend gesprek over uw tuinplannen.